Post info


Comments 2


Author: syilla

salam. dukacitanya ako memaklumkan yg im on diet. ako berduka cita sebb dah masuk hari yg ke empat dan ako mule mengidam macam macam. telan air liur teringat kat mee goreng mamak kat asrah. gulp! penderitaan xterkata. sme org tao yg i hate exercise. so ni je la cara ako torture diri ako utk kurus. kenape nak kurus? hihi. saje. ni experiment terbaru kot. berat badan ako last kali ako timbang kat genting dah nak dekat 70kg dah kot. hihihi. n seluar pon dah naik saiz. 33 - 34 je skang. haha. malu i. so visi utk misi ni sbenarnye lebih kepada untuk mengurangkan inci. walaupon ramai yg cakap. diet nak kuruskan badan tanpa bersenam ni akan buat badan yg mengurus tu 'mengelendut'. maksudnye x tight la. tp ako nak jugak wat. sbb ako terlalu lalu lalu lalu malas nak exercise. so nanti ako akan wat part 2. pada 20/01/11. ( tolong ingatkan ako ). ako bgato result. n doakan la ako terus berdisiplin meneruskan diet ako ni. haha. bagi yang nak join d club. ako listkan diet sepanjang hari ako kat bawah ni.
breakfast : nasi + lauk ape2 je. ako mulekan hari dengan makanan yang berat supaya ade energi sepanjang hari.
lunch : roti : squigles / gardenia chocolate
tea : maruku. ako nasihatkan korg makan sneak yg korang x teringin nak makan. so it will last till night. i choose maruku. asal lapar je kunyah sket. asal lapar je kunyah. so i dont need other meal.
dinner : still kunyah maruku
supper : gile ke nak supper? haha
gud luck ev-one. ako xtao la diet ni seimbang ke tak. ako men taram je. haha. salam.

2 comments:


  1. kat kelantan nt kan kite diet sama2 k, diet kaw2 punye, takde lg nasik2 k.. untuk exercise pulak, malam kite jalan2 kat mydin tuk window shopping hehehe..

  1. goodluck la ye nak diet
    diet la smpai puasa, senang sket kan

Post a Comment

moonlight densetsu

Powered by Blogger.